Schrijf een nieuw bericht


Laat alleen de berichten zien die het volgende bevatten :

Berichten: 5 t/m 8 van 16
Pagina: 2

 
31-03-2017 om 19:25

Veel lovende berichten ontvangen van een nieuw mineraalwater uit Sy. Als restaurateur van "Gourmandise Avril" vandaag (vrijdag 31 maart) op weg gegaan om daar het mijne van te weten te komen. Ik wil tenslotte mijn clientèle het allerbeste voorschotelen.

De eerste de beste persoon aldaar kon mij direct verwijzen naar de plaats delict. Het was opzienbarend: nooit geweten hoe normaal mineraalwater zo prikkelend kan zijn. Ik heb de laatste 9 kratten mee naar Holland genomen om morgenavond als eerste restaurant in Nederland de "L'eau de Sy" aan mijn klanten te kunnen schenken.
   
30-03-2017 om 21:33
Monique van Neutegem (Vinkeveen)

Mijn man en ik komen al sinds enige jaren in dit prachtige gebied. Dit keer verbleven wij in de Tukhut en daar werden wij nieuwsgierig gemaakt toen ons werd verteld dat er bronwater gewonnen wordt. Als levensgenieters houden we niet alleen van heerlijk eten, maar ook van een goed glas wijn. En daar hoort zeker ook water naast. Dus wij lieten ons graag verleiden tot het drinken van het mineraalwater. En we begrijpen direct waarom men zo enthousiast is. Wat een heerlijk zacht en tintelend glas water wordt hier geschonken. Ik zeg, laat je verleiden en drink een glas. Wij hebben direct een aantal flessen ingeslagen.
 
Berichten: 5 t/m 8 van 16
Pagina: 2
Gastenboek administratieGastenboek administratie