Schrijf een nieuw bericht


Laat alleen de berichten zien die het volgende bevatten :

Berichten: 9 t/m 12 van 16
Pagina: 3

30-03-2017 om 13:08

Afgelopen weekend genoten van een heerlijk weekend in hotel Le Bonheur de Sy. Uiteraard hebben we ook genoten van een zalig diner met een goed glas wijn; dit alles met heel veel liefde bereid met oog voor details en klant.

Trouwens, zo enthousiast als Jeroen en Thera zijn over hun eten en de wijn, zo enthousiast zijn zij ook over het nieuwe mineraalwater L'eau de Sy dat zij sinds kort aanbieden. En dat begrijp ik heel goed; verrassend van smaak; maakt het diner echt af! Bijzonder dat we dit hebben mogen proeven. Jeroen en Thera: nogmaals hartstikke bedankt!
   
30-03-2017 om 08:27
Mariëlle Thiadens (Amsterdam)

De heilzame effecten van het water waren reeds bekend in de middeleeuwen en je zou zeggen dat we na al die jaren toch al wel kennis hebben gemaakt met het meest bijzondere water dat onze aarde rijk is. En toch is het de NKBV gelukt om, in samenwerking met onze zuiderburen, een tot nog toe onbekende bron aan te boren. Chapeau!

L'eau de Sy is fris, subtiel van smaak en dankzij een mooie mineraalbalans zorgt L'eau de Sy voor een heel karakteristiek mondgevoel. Het is met name dit mondgevoel dat een zeer bevredigende invloed heeft op de gerechten uit de Hollandse keuken".
   
Berichten: 9 t/m 12 van 16
Pagina: 3
Gastenboek administratieGastenboek administratie