L'eau de Sy: Distributie


Jeroen en Thera van Schaik zijn sinds oktober 2016 "nieuwe" uitbaters van het naast de Tukhut liggende restaurant/hotel Le Bonheur de Sy. Zij hebben zich meteen bereid verklaard om de eerste officiële outlet te worden (het eerste distributiekanaal) voor L'eau de Sy, het bronwater dat de NKBV op 31 maart 2017 officieel op de markt wil brengen. Thera van Schaik over haar eerste indruk van L'eau de Sy: "de smaak is als heerlijk fris, licht prikkelend en lekker helder te typeren. En als je L'eau de Sy wilt vergelijken met de bekende merken, dan zou ik zeggen: het ligt ergens tussen Spa en Chaudfontaine".

16 maart 2017: Even voorstellen: Jeroen en Thera.
Voor de inmiddels 55-jarige Jeroen voelt Sy een beetje als “thuiskomen”. Want bergsport is door de jaren heen altijd zijn passie geweest en gebleven. Hij heeft medio jaren ‘70 als jongeman namelijk heel wat keren in de “oude” Tukhut overnacht. En ook medio jaren ‘80 heeft Jeroen regelmatig op de rotsen langs de Ourthe geklommen en in de “nieuwe” Tukhut overnacht.

"Ok, dus je wilt weten hoe wij in Sy zijn aanbeland? Nou", begint Jeroen, "dat zit zo: de vorige uitbaters van Le Bonheur de Sy (Wilco en Manon) vertelden ons eind december 2015 dat zij in het najaar van 2016 wilden vertrekken naar Competa. En dat terwijl wij juist op zoek waren naar een soortgelijke locatie als Le Bonheur. En geloof het of niet, eigenlijk was het toen qua intentie binnen een paar dagen al helemaal rond dat wij het pachtersstokje van Wilco en Manon zouden overnemen. Kortom: sinds 1 oktober 2016 exploiteren wij met veel plezier Le Bonheur”. Thera vult Jeroen aan: "Trouwens, ook niet onbelangrijk, Milo, de bijna 4-jarige New Foundlander, waakt nog steeds als vanouds over Le Bonheur want wij hebben een ware passie voor honden en hebben deze trouwe 4-voeter met alle liefde van onze voorgangers overnemen. Wij hebben inmiddels een paar dingen aan het “Le Bonheur”-concept aangepast. Vakantiegangers kunnen gewoon hun trouwe viervoeter(s) meenemen. Vakantie voor hond en baasje samen, om het zo maar eens uit te drukken. Er is namelijk heel nadrukkelijk behoefte aan dergelijke arrangementen. Mocht je meer willen weten, checken even www.lebonheurdesy.be".

Contactgegevens Le Bonheur de Sy

Nieuwsgierig naar de nieuwe uitbaters van 'Le Bonheur de Sy'? Kom gerust eens langs om kennis te maken met Jeroen & Thera van Schaik. Ze heten je van harte welkom! Adres: Rue de Luins 3, 4190 Sy, Ferrières.
-- T: +32 (0)86 366 047
-- E: info@lebonheurdesy.be
-- W: www.lebonheurdesy.be
-- F: www.facebook.com/lebonheurdesy