L'eau de Sy: Prijsvraag


Wil je meedoen aan deze sprankelende prijsvraag, bedenk dan een pakkende slogan (van max. 2 regels) die kernachtig aangeeft waarom jij L'eau de Sy drinkt. Je kunt deelnemen door het onderstaande formulier in te vullen en de volgende slagzin te completeren: "Ik drink L'eau de Sy, want .........".
We ontvangen je gewaardeerde inzending graag uiterlijk 24 april a.s. Vervolgens zal een deskundig jury-panel zich meteen buigen over de ontvangen bijdragen. En de uitslag zal voor eind april 2017 bekend worden gemaakt.

Voor de prijswinnaars hebben we de volgende attenties in petto:
-- 1e prijs: gratis weekendovernachting in de Tukhut voor 2 personen en waardebon van 75 euro;
-- 2e prijs: gratis weekendovernachting in de Tukhut voor 2 personen en waardebon van 50 euro;
-- 3e prijs: gratis weekendovernachting in de Tukhut voor 2 personen en waardebon van 25 euro;

De volgende bepalingen zijn van toepassing: Deze prijsvraag staat open voor zowel NKBV-leden als niet NKBV-leden. Medewerkers van de NKBV en Tukhut patrons zijn uitgesloten van deelname. Minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De 10 beste inzendingen zullen op www.leaudesy.be worden gepubliceerd. En de rechten voor het gebruik van een ingediende slogan vallen toe aan de NKBV. Veel succes gewenst !!!